Pengambilan Minggu Bola Sepak Fantasi 5: Michael Gallup, George Pickens, Raheem Mostert, Geno Smith
toto

Pengambilan Minggu Bola Sepak Fantasi 5: Michael Gallup, George Pickens, Raheem Mostert, Geno Smith

Menjelang minggu kelima musim NFL, semakin sukar untuk mencari permata tersembunyi dan aset yang tidak dinilai rendah yang belum diambil oleh lawan bola sepak fantasi anda. Kami menunjukkan beberapa kemungkinan penambahan wayar penepian kepada pasukan fantasi NFL anda pada Minggu 5, termasuk Michael Gallup (Dallas Cowboys), George Pickens (Pittsburgh Steelers), Raheem Mostert (Miami Dolphins) dan Geno Smith (Seattle Seahawks).

Geno Smith Seattle Seahawks Minggu 5 Penepian Pengambilan Kawat Bola Data Keluaran SGP Sepak Hebat George Pickens Michael Gallup Raheem Mostert
Geno Smith, quarterback Seattle Seahawks, melambungkan satu daripada dua touchdown menentang Detroit Lions di padang Ford. Smith ialah pickup wayar penepian bola sepak fantasi yang popular pada Minggu 5. (Imej: USA Today Sports)
Kekejaman NFL terus jelas, dengan kecederaan pada Minggu 4 kepada Tua Tagovailoa, Javonte Williams , Jonathan Taylor, Brian Hoyer, dan Daniel Jones.

The Giants turun kepada Saquon Barkley di quarterback dan berlari ke arah kucing liar selepas Jones mengalami kecederaan buku lali yang serius, dan quarterback sandaran Tyrod Taylor keluar dari permainan dengan gegaran otak.

Di New England, Hoyer bangkit awal dengan gegaran otak, dan pemain pertahanan baru, Bailey Zapppe beraksi. Jika Hoyer keluar minggu ini, Patriots tidak mempunyai pilihan selain memulakan Zappe.

Terdapat juga shuffle quarterback dengan Pittsburgh Steelers. Mitch Trubisky mendapat bangku pada separuh masa menentang New York Jets memihak kepada rookie Kenny Pickett. Buat masa ini, Pickettt akan bermula pada Minggu 5 menentang Buffalo Bills.

Michael Gallup (WR, Dallas Cowboys)
Gallup kembali ke kesebelasan utama selepas dia terlepas bulan pertama musim ini untuk pulih daripada pembedahan ACL. Gallup melakukan dua tangkapan untuk jarak 24 ela dan satu touchdown dalam kemenangan hebat Cowboys menentang Komander Washington pada Minggu 4.

The Cowboys menuju ke Hollywood untuk bermain Los Angeles Rams pada Minggu 5. Dak Prescott berkata dia mahu bermain, tetapi menghadapi masalah mencengkam bola selepas pulih daripada pembedahan ibu jari. Jika anda bertanya kepada pemilik pasukan Jerry Jones, Prescott akan berada dalam kesebelasan utama. Sandaran QB Cooper Rush telah melakukan kerja bang-up menggantikan Prescott.

Tanpa mengira quarterback, Cowboys sangat teruja untuk mendapatkan Gallup kembali ke padang, dan dia akan menjadi pick-up wayar penepian yang layak dalam Minggu 5 jika anda memerlukan penerima yang luas.

George Pickens (WR, Pittsburgh Steelers)
Steelers mempunyai kumpulan lebar yang dalam. Tetapi sudah tiba masanya untuk George Pickens mengambil bahagian tengah. Rookie dari Georgia telah menangkap 11 hantaran sejauh 167 ela musim ini, tetapi masih belum menemui zon akhir.

Pada Minggu 4, Pickens mempunyai permainan pelarian dengan enam tangkapan sejauh 102 ela dan satu touchdown menentang New York Jets.

Pickens dan rakan baru Kenny Pickett membina ikatan yang cepat. Masa depan Keluaran Sydney kelihatan cerah di Pittsburgh dengan kombo Pickett-Pickens. Jangkakan Pickens untuk menyinar selepas ketua Mike Tomlin menaikkan Pickett sebagai QB permulaan.

Raheem Mostert (RB, Miami Dolphins)
Jika pasukan bola sepak fantasi anda kurus untuk berlari ke belakang, maka tambahkan Raheem Mostert. Mostert mengambil lebih banyak gambar daripada Chase Edmonds dalam tiga minggu terakhir dengan Dolphins, termasuk 75% daripada tergesa-gesa pada Minggu 4. Dalam kekalahan Bola Sepak Malam Khamis menentang Cincinnati Bengals, Mostert bergegas 15 kali sejauh 69 ela.

Pada ketika ini, nampaknya Mostert ialah RB #1 dan Edmonds ialah RB #2.

Teddy Bridgewater akan mengambil alih di quarterback untuk Miami Dolphins dengan Tagovailoa dalam protokol gegaran. Jangkakan lebih banyak penekanan pada permainan larian menentang New York Jets pada Minggu 5.

Geno Smith (Seattle Seahawks)
Adalah diragui bahawa Geno Smith masih tersedia pada wayar penepian anda. Tetapi jika dia di luar sana, rampas dia untuk Minggu 5. Smith kelihatan seperti dia bermain semula di Morgantown, West Virginia, rumah pasukan kolejnya di West Virginia University.

Selain daripada persembahan yang mengerikan menentang pertahanan San Francisco 49ers yang menyesakkan pada Minggu 2, Smith meletakkan sekurang-kurangnya 17 mata fantasi setiap perlawanan musim ini. Dalam penentuan penentuan Minggu 4 menentang Detroit Lions, Smith melepaskan 31.7 mata fantasi.

Smith melengkapkan 75% hantarannya musim ini sebagai hantaran paling tepat dalam NFL. Dalam empat perlawanan, dia lulus sejauh 1,037 ela dan enam HK Prize Hari ini sentuhan. Penarafan QBRnya sebanyak 72.4 berada di kedudukan #5 dalam NFL. Dalam dua minggu terakhirnya, Smith melambung untuk sekurang-kurangnya 320 ela dan dua sentuhan.

Berdasarkan prestasi seperti MVP Smith musim ini, peminat Seattle berbisik, “Russell Wilson siapa?”